Wie is WeGo's?

Marc

Na een bankcarrière van 25 jaar (1982 - 2007), waarbij communicatie steevast de rode draad vormde, richtte ik in 2008 Public Speaking Solutions op. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. Een doordachte keuze, gegroeid op een draagvlak van meer dan 1.000 bancaire presentaties, ontelbare vergadersessies en een pak verrijkende ervaringen en inzichten.   

Vanuit Public Speaking Solutions (what's in a name?) wil ik jou graag begeleiden om je ten aanzien van je publiek vlotter (lees kort, bondig en vooral helder) uit te drukken en je daarbij ook comfortabel(er) te voelen. Opdat je met nog meer drive, goesting en impact jouw publiek zou kunnen inspireren (deze laatste als overtreffende trap van overtuigen).  

In 2013 is WeGo’s gelanceerd.  WeGo's vormt het commerciële uithangbord van mijn motivationele drivers en missie:  jou begeleiden bij jouw persoonlijke ontwikkeling om jezelf - in de bredere context van communicatie - op een (meer) comfortabele manier uit te drukken over niet van-zelf-sprekende dingen.  

Om je te ondersteunen bij het leggen of herstellen van intermenselijke verbindingen, ook in oncomfortabele, lastige en uitdagende momenten. Om je  met andere woorden  te begeleiden en te ondersteunen in verbindend, geweldloos, gidsend en uitnodigend communiceren.

Gedreven door passie en 40 jaar ervaring in communicatie, geef ik vandaag advies aan en  coach, mentor en train ik mensen die hun communicatievaardigheden en -talenten verder willen ontwikkelen... en wandel ik graag met jou mee op je persoonlijk ontwikkelpad.

Dat wandelen mag je overigens ook letterlijk nemen. Heb je zin in een wandelcoaching rond je communicatieve uitdagingen?  Zo'n inzichtsverrijkende wandeling is slechts een duw op de onderstaande knop weg...      

Contacteer Marc